Ciorba de dovlecei umpluti cu smantana

Printeaza

Ciorba de dovlecei umpluti cu smantana din: carne tocata, ou, paine, orez, verdeata, dovlecei, bors, ceapa, sare, piper, rosii, smantana.

Ingrediente:Ciorba_de_dovlecei_umpluti_cu_smantana

  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 lingura orez
  • verdeata
  • 4 dovlecei
  • 1/2 l bors
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • rosii
  • 4 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Carnea tocată o amesteci cu ou, miez de pâine stors bine, orez, sare, piper, mărar şi pătrunjel tocat. Cureţi dovleceii, îi tai în două sau trei bucăţi, îi scobeşti cu o linguriţă şi îi umpli cu tocătura de mai sus.

In timp ce umpli dovleceii, fierbi în 2 1/2 l apă oasele scoase de la carne, împreună cu o ceapă şi sare.

In această zeamă, laşi să fiarbă dovleceii umpluţi, timp de 3/4 oră. Scoţi apoi dovleceii în castron şi torni smântână deasupra.

Separat, dai în clocot borşul cu câteva roşii curăţate de coajă şi tăiate felioare şi torni amestecul peste dovleceii din castron.

Ciorba de dovlecei umpluti cu smantana

Ciorba_de_dovlecei_umpluti_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.