Ciorba de cuperci cu ciocanele de pui

Printeaza

Ciorba de cuperci cu ciocanele de pui din: ciuperci, ciocanele de pui, ardei, ceapa, morcovi, usturoi, patrunjel verde, taitei si bors.

Ingrediente:Ciorba_de_cuperci_cu_ciocanele_de_pui

  • 500 g ciuperci mici
  • 500 g ciocanele de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g taitei
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Speli ciocănelele de pui şi ciupercile şi le pui împreună, la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curăţate şi tăiate mărunt.

Morcovii şi usturoiul îi tai mărunt şi îi adaugi peste carne şi ciuperci, care au fiert în prealabil timp de 5 minute.

Când sunt fierte ingredientele, pui tăiţeii şi borsul, după gust. Presari deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

Ciorba de cuperci cu ciocanele de pui

Ciorba_de_cuperci_cu_ciocanele_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.