Ciorbă de conopidă – delicioasa

Printeaza

Ciorbă de conopidă din: conopida, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, ulei, bors, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_de_conopida

  • 1 conopida mare
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 50 ml ulei
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi tocaţi mărunt ceapa şi prăjiţi-o în ulei, împreună cu conopida desfăcută în bucheţele.

Când ceapa începe să se înmoaie, adăugaţi celelalte legume tăiate în cubuleţe şi adăugaţi 4 litri apă.

Puneţi şi 1 lingură sare şi lăsaţi să fiarbă la foc mic circa 30 de minute.

La final, puneţi borşul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt şi lăsaţi ciorba să mai deain 2-3 clocote.

Ciorbă de conopidă

Ciorba_de_conopida

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

retete

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.”   […]

retete

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.