Ciorbă de castraveti

Printeaza

Ciorbă de castraveti din: castraveti, ceapa, morcov, orez brun, ulei, bors, leustean, ou.

 

Ingrediente:Ciorbă de castraveti

  • 1 kg castraveţi curăţaţi de coajă şi tăiaţi cubuleţe mai mari
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 3 linguri orez brun
  • 3 linguri ulei
  • 500 g borş
  • 1 legătură leuştean
  • 1 ou

 

 

Mod de preparare:

Se pun 4 litri de apă la fiert.

Când apa dă în clocot, se pune morcovul, ceapa tăiată mărunt, iar după 10 minute, castraveţii, cartofii şi orezul.

Se lasă la fiert 20 de minute, după care se adaugă borşul fiert în prealabil, uleiul şi vegeta.

Se drege cu ou şi se presară cu leuştean tocat fin.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de castraveti murati

Ciorba aromata de castraveti

Ciorba aromata de castraveti din: castraveti, iaurt, usturoi, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 4 castraveţi sare iaurt usturoi verdeata piper   Mod de preparare: Se curăţă 4 castraveţi, se taie cubuleţe ceva mai mici decât zarzavatul pentru ciorbă, se sărează şi se lasă 20-30 minute. Se adaugă apoi un sos preparat din iaurt bătut cu apă, usturoi […]

 

Ciorba bulgareasca cu usturoi

Ciorba de castraveti cu usturoi

Ciorba de castraveti cu usturoi din: castraveti, iaurt, usturoi, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 4-5 castraveţi sare iaurt usturoi verdeata piper   Mod de preparare: Se curăţă castraveţii, se taie cubuleţe ceva mai mici decât zarzavatul pentru ciorbă, se sărează şi se lasă 20-30 minute. Se adaugă apoi un sos preparat din iaurt bătut cu apă, usturoi […]

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mai gustat pana. Stiam ca se fae mancare doar cu castraveti murati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.