Ciorba de bucatele

Printeaza

Ciorba de bucatele

Ingrediente:Ciorba de bucatele

  • 300-400 g carne
  • un morcov
  • un legatura patrunjel
  • 200 g telina
  • o ceapa
  • 2 cartofi
  • 200 g conopida
  • sare de lamiie
  • un galbenus
  • 100 ml smintina
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba circa 1 ora.

Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa.

Cind toate sint fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se inmoaie toate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.