Ciorba de berbec

Printeaza

 Ciorba de berbec

Ingrediente:Ciorba de berbec

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • 750 g carne de berbec
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 varză mică
  • 500 g roşii
  • 1 ardei gras
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi potrivite. Se fierbe în apă, cu un morcov şi un pătrunjel. Se ia spuma, se potriveşte de sare.

Când carnea este fiartă pe trei sferturi, se adaugă varza tăiată ca tăiţeii, roşiile şi un ardei gras tăiat mărunt. Odată cu ciorba se servesc ardei mici, iuţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.