Ciorba de afumatura cu verdeturi

Printeaza

Ciorba de afumatura cu verdeturi din: carne de porc afumata, oase de porc afumate, leurda, orez, ulei, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de afumatura cu verdeturi

  • 500 g carne de porc afumata
  • 1 kg oase de porc afumate
  • 500 g macris sau leurda, lodoba, untisor, spanac, urzici
  • 50 g orez
  • 50 ml ulei
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi şi puneţi-le la fiert în 4 l apă rece cu 1 linguriţă sare.

Când carnea este fiartă, strecuraţi ciorba în alt vas şi puneţi doar bucăţile de carne, fără oase.

Spălaţi măcrişul, tăiaţi-l în fâşii şi puneţi-l în oala cu ciorbă, împreună cu orezul, fiert separat.

Adăugaţi smântână, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă încă 10 minute, la foc mic.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.