Ciorba cu zeama de varza si carne de porc

Printeaza

Ciorba cu zeama de varza si carne de porc din: carne de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, cartofi, zeama de varza si patrunjel.

 

Ingrediente:Ciorba_cu_zeama_de_varza_si_carne_de_porc

  • 800 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 4-5 cartofi
  • 1 litru zeama de varza limpede
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţele, spă-laţi-o şi puneţi-o la fiert în 4 litri de apă cu 1 lingură sare.

Luaţi spuma când începe să fiarbă în clocot, apoi puneţi legumele, mai puţin cartofii, curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe.

Când carnea este fiartă, puneţi cartofii, curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai mari.

La final, puneţi zeama de varză, fiartă separate, şi pătrunjelul tocat.

Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai fiarbă 1-2 minute.

Ciorba cu zeama de varza si carne de porc

Ciorba_cu_zeama_de_varza_si_carne_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorba de miel cu gulie

Ciorba de miel cu gulie

Ciorba de miel cu gulie din: carne de miel cu os, ceapă, pătrunjel, morcovi, telina, pastarnac, gulie, leuştean, sare, piper, smântână, zeamă de lămâie, borş, oua.   Ingrediente: 1 kg carne de miel cu os (picior din faţă, gât sau coaste) 1 ceapă mare 1 rădăcină pătrunjel câteva frunze de pătrunjel 2 morcovi 1 ţelină 1 păstârnac 1 […]

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana din: aripi de gasca, spate de gasca, maruntaie de gasca, gulie, telina, morcovi, albitura, ceapa, foi de dafin, oua, smantana, sare, patrunjel verde, piper. Ingrediente: aripile, spatele si maruntaiele de la 1 gasca cate 1/2 gulie si telina mica 2 morcovi 1 albiutra 1 ceapa 2 foi de dafin 2 oua […]

Ciorba arabeasca

Ciorba arabeasca din: pastrama de oaie, ceapa, ulei, rosii, ardei, menta, sare, piper. Ingrediente: 500 g pastramă rece de oaie la grătar 2 cepe 2 linguri cu ulei 1 kg roşii 1 ardei gras 2 linguri cu mentă proaspătă sare piper   Mod de preparare: Taie ceapa mai mare, ardeiul în fâşii subţiri, curăţă roşiile […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.