Ciorbă cu praz şi carne de porc

Printeaza

Ciorbă cu praz şi carne de porc din: carne de porc, oase de porc, ceapa, praz, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de rosii, bors, patrunjel, leustean

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 500 g oase de porc
  • o ceapăCiorbă cu praz şi carne de porc
  • un morcov
  • două fire de praz
  • un sfert de ţelină
  • o rădăcină de pătrunjel
  • un ardei gras
  • 4 roşii
  • o lingură de pastă de roşii
  • 300 ml borş
  • pătrunjel
  • leuştean
  • sare, piper
  • ardei iute
  • mălai

Preparare:

Ceapa şi prazul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

Morcovul, ţelina şi rădăcina de pătrunjel se curăţă, se spală şi se taie în cubuleţe.

Oasele de porc se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pun la fiert în doi litri de apă.

Se adaugă carnea de porc tăiată în bucăţi mai mici şi se lasă la fiert.

Se ia spuma ori de cîte ori este nevoie şi, cînd carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă legumele tocate.

Se lasă la clocotit pînă cînd s-au înmuiat, se presară ardeiul gras curăţat de seminţe şi tăiat în cubuleţe, roşiile spălate şi tăiate în felii mai subţiri, pasta de roşii diluată cu puţină apă şi borşul.

Se condimentează, se lasă la fiert încă 20 de minute, se presară verdeaţă tocată şi se opreşte focul.

Ciorbă cu praz şi carne de porc

Ciorbă cu praz şi carne de porc.jpg

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de praz cu carne

1 comentariu

  1. Buna ciorba de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.