Ciorba cu persioare de peste

Printeaza

Ciorba cu persioare de peste din: file de peste, ardei grasi, morcov, patrunjel, telina, ceapa, rosii, franzela, faina, bors, leustean, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_persioare_de_peste

  • 250 g file de peste
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 50 g franzela
  • 25 g faina
  • bors
  • leustan
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavatul şi ceapa rase pe răzătoarea mare se călesc 2 min în 2 linguri de ulei. Totul se stinge cu 1,5 l supă de peşte clocotită şi se lasă să fiarbă până se pregătesc perişoarele. Carnea de peşte pentru perişoare se pune la robot împreună cu franzela înmuiată şi bine stoarsă;

Se adaugă jumătate de ceapă, făină, sare, piper şi pătrunjelul şi se amestecă bine, până rezultă o pastă omogenă; Când zarzavatul este bine fiert, se acreşte ciorba după gust; Se formează perişoarele cu ajutorul unei linguriţe şi se pun în ciorba în clocot;

Când toate perişoarele sunt gata, se fierb la foc mic circa 15 min; Ciorba nu se drege. Pentru aromă, se pune leuştean.

Ciorba cu persioare de peste

Ciorba_cu_persioare_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.