Ciorba cu dovlecei, ciuperci in saramura si porumb

Printeaza

Ciorba cu dovlecei, ciuperci in saramura si porumb din: dovlecei, ciuperci in saramura, cartofi, morcovi, boabe de porumb, ceapa, rosii, telina, patrunjel, smantana, sare, piper, supa de pui, ulei de masline.

Ingrediente:Ciorba_cu_dovlecei_ciuperci_in_saramura_si_porumb

  • 400 g dovlecei cubulețe conservați în sare
  • 350 g ciuperci în saramură
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 100 g boabe de porumb dulce
  • 2 cepe
  • 4 roșii
  • 1 rădăcină mică de țelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 4 linguri smântână
  • sare
  • piper
  • 1 l supă de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureți și speli legumele proaspete. Scurgi legumele conservate. Tai cartofii în cuburi mari, iar celelate legumele mai mărunt. Încingi uleiul într-o oală cu volumul de 3 litri și călești puțin morcovii, țelina și pătrunjelul, amestecând.

Pui ceapa fin tocată și stingi cu supa fierbinte, apoi adaugi cartofii și le fierbi împreună pentru 15 minute. Adaugi porumbul, dovlecelul, ciupercile scurse și mai lași să fiabă 10 minute. Servești ciorba cu smântână și deasupra presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Ciorba cu dovlecei, ciuperci in saramura si porumb

Ciorba_cu_dovlecei_ciuperci_in_saramura_si_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.