Ciorba cu ciuperci si cuiburi de randunica

Printeaza

Ciorba cu ciuperci si cuiburi de randunica din: cutie de cuiburi de rândunică, supă de pui, apă, ciuperci parfumate.

Ciorba cu ciuperci si cuiburi de randunica

Ingrediente:

  • 1 cutie de cuiburi de rândunică
  • 500 ml supă de pui
  • 500 ml apă
  • 10-12 ciuperci parfumate

Mod de preparare:

Se pun ciupercile parfumate în jumătatea de litru de apă şi se lasă să macereze câteva ore. Se pun apoi cu apa într-o cratiţă mare, unde se află supa de pui. Se aprinde focul şi se dă în clocot.

Se ia de pe foc de la primul clocot şi se pun în cratiţă cuiburile de rândunică, care se vof umfla în supă şi vor deveni opalescente. Se lasă timp de o oră şi se degustă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.