Ciorba cu ceafa de miel si arpacas

Printeaza

Ciorba cu ceafa de miel si arpacas: ceafa de miel, ceapa, arpacas, patrunjel, morcov, nap, praz, varza alba, sare.

Ingrediente:Ciorba_cu_ceafa_de_miel_si_arpacas

  • 900 g ceafa de miel
  • 1 ceapa mare tocata
  • 50 g arpacas
  • cateva frunze de patrunjel
  • 1 morcov mare tocat
  • 1 nap tocat
  • 3 bucati de praz tocat
  • 1/2 varza alba tocata
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oala mare se pun 1,8 l apa si carnea de miel si se aduc la fierbere. Spuma formata la suprafata se indeparteaza cu o spumiera si apoi se adauga ceapa, arpacasul si frunzele de patrunjel.

Ciorba se aduce din nou la fierbere, se acopera partial si se lasa la foc mic 1 ora. Apoi se adauga restul de legume si sare. Se aduce din nou la fierbere si se mai lasa la foc mic 35 de minute.

Surplusul de grasime format la suprafata ciorbei se indeparteaza cu ajutorul hartiei de bucatarie. Se scot frunzele de patrunjel si se serveste fierbinte.

Ciorba cu ceafa de miel si arpacas

Ciorba_cu_ceafa_de_miel_si_arpacas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.