Ciorba cu carne de miel, legume si smantana

Printeaza

Ciorba cu carne de miel, legume si smantana din: carne de miel, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, ulei, ceapa verde, orez, tarhon, smantana, galbenusuri, faina, patrunjel, boabe de piper negru, sare, otet.

Ingrediente:

Ciorba_cu_carne_de_miel_legume_si_smantana

  • 500 g carne de miel cu os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina sau una mai mica
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri ulei (untura)
  • 1 ceasca orez
  • 1 legatura tarhon
  • 1 ceasca smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • boabe de piper negru
  • sare
  • otet

 

Mod de preparare:

Portionezi carnea de miel, o speli si o opăreşti în apă clocotită. O pui să fiarbă in apă rece.

Iei spuma formată, apoi adaugi zarzavatul. Tai legumele cubuleţe sau rondele, după plac.

Nu uita să adaugi sarea, boabele de piper negru şi orezul.

Spre final adaugi tarhonul şi ceapa verde tocată mărunt. Urmează oţetul, uleiul şi dregi ciorba cu gălbenuşurile amestecate cu smântână şi făina.

Pui verdeaţa tocată fin, acoperi un timp, apoi serveşti ciorba la masă.

Alături de farfuria cu ciorbă de miel, aduci smântână si un ardei iute.

Ciorba cu carne de miel, legume si smantana

Ciorba_cu_carne_de_miel_legume_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

 


Ciorba de miel cu smantana si macris

Ciorba de miel cu smantana si macris din: carne de miel (cap, gât, picioare), morcov, telina, ceapa verde, macris, verdeaţă tocată (mărar, pătrunjel, leuştean), ulei, roşii sau bulion, sare, piper, smântână, ou. Ingrediente: 1 kg carne de miel (cap, gât, picioare) 1 morcov mare 1 ţelină mică 1 legătură de ceapă verde 1 farfurie de mă­criş 2 linguri verdeaţă tocată […]

Ciorbe si Supe de Miel

Ciorba de miel cu oua si gulie

Ciorba de miel cu oua si gulie din: carne de miel cu os (picior din faţă, gât sau , coaste), ceapă, radacina de pătrunjel, frunze de pătrunjel, morcovi, telina, pastarnac, gulie, frunze de leuştean, sare, piper, smântână, zeamă de lămâie (zeamă de murături sau borş), oua. Ingrediente: 1 kg carne de miel cu os (picior din faţă, gât sau coaste) […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.