Ciorbă cu carne afumată de iepure

Printeaza

Ciorbă cu carne afumată de iepure

Ingrediente:Ciorba cu carne afumata de iepure

  • 1/2 iepure de casă afumat
  • 1 legătură de ceapă
  • 2 mor­covi
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 mână de orez
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură mărar
  • 1 cană de borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionezi iepurele şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare pentru 1 oră.

Intre timp, cureţi ceapa şi morco­vul, tai ceapa mărunt, dai morcovul pe râzătoare şi le pui la fiert în oală când carnea e aproape fiartă.

Speli bine orezul si îl adaugi în ciorbă şi potriveşti gustul de sare şi piper.

După ce au fiert toate, pui pasta de tomate, borşul fiert separat, mai dai ciorba în 1-2 clocote, o dai deoparte şi presari verdeaţa tocată fin.

Ciorbă cu carne afumată de iepure

Ciorba cu carne afumata de iepure

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.