Ciorba cu carnati

Printeaza

Ciorba cu carnati din: carnati afumati, ceapa, pasta de tomate, otet, ou, smantana, ulei, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_carnati

  • 300 g carnati afumati
  • 3 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi 2 l de apă cu o linguriţă de sare şi cepele tăiate în patru. După 10 minute, când ceapa s-a înmuiat, adaugi pasta de tomate, cârnaţii tăiaţi bucăţi de circa 2 cm şi rumeniţi uşor într-o tigaie antiaderentă. Laşi totul să fiarbă 20 de minute, la foc mic.

Când carnaţii sunt bine pătrunşi, potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi oţet, după pre­ferinţă, şi laşi să mai dea câteva clocote.

Baţi separat oul cu smântână şi pă­trunjelul tocat. Torni cu polonicul ciorbă fier­binte peste compoziţia din castron, ameste­când continuu să nu se taie, şi pui dressingul în oală. După 2-3 clocote, dai oala deoparte de pe foc. Serveşti ciorba fierbinte cu smân­tână, adăugată direct în farfurie.

Ciorba cu carnati

Ciorba_cu_carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.