Ciorba cu afumatura si varza

Printeaza

Ciorba cu afumatura si varza din: varza, zeama de varza, carnati, ulei, faina, ceapa, smantana, boia, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_afumatura_si_varza

  • 1/2 varză mică acră
  • 2 căni cu zeamă de varză
  • 4 cârnaţi afumaţi
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingură cu făină
  • 2 cepe potrivite
  • 3-4 linguri cu smântână
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 1,5 l apă

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi pune-o la călit în ulei. După 2 minute adaugă lingura cu făina şi o linguriţă cu boia. Adaugă apoi o jumătate din cantitatea de apă şi pune la fiert.

In acest timp, taie fideluţă varza murată şi, separat, pune şi cele 2 căni cu zeamă de varză la fiert. Adaugă carnaţii tăiaţi felii, varza tăiată şi zeama de varză peste apa care fierbe. Fierbe acoperit.

Ciorba cu afumatura si varza

Ciorba_cu_afumatura_si_varza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.