Ciorba cu afumatura si legume

Printeaza

Ciorba cu afumatura si legume din: costita, ceapa, morcovi, vanata, ardei, conopida, rosii, telina, varza, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_afumatura_si_legume

  • 500 g costiţă afumată
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 vânătă mare
  • 2 ardei graşi
  • 1 conopidă potrivită
  • 5 roşii
  • 1 ţelină mică
  • 1 varză mică
  • 100 ml ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Tai costiţa felii şi o prăjeşti 4-5 minute în ulei, apoi adaugi ceapa tocată mărunt.

Cureţi legumele, le speli şi le tai în cubuleţe, mai puţin varza, pe care o tai mărunt. Desfaci conopida în bucheţele, pe care le pui la fiert în 4 litri de apă.

Adaugi costiţa şi ceapa, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 50 de minute. La final, adaugi verdeaţa tocată şi acreşti cu zeamă de lămâie.

Ciorba cu afumatura si legume

Ciorba_cu_afumatura_si_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.