Ciorbă de cartofi cu tarhon

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de cartofi cu tarhon din: cartofi, telina, morcovi, patrunjel, ceapa, rosii, pasta de tomate, faina, tarhon, sare si ulei.

Ingrediente:Ciorbă de cartofi cu tarhon

  • 1 kg cartofi
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura cu faina
  • 1 legatura de tarhon
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă zarzavatul, spa- lă-l bine şi taie-lîn cubu­leţe sau dă-l pe răzătoarea mică şi căleşte-l. Adaugă făina şi, după aproximativ 3-4 minute, stinge cu 2 l de apă fierbinte.

Curăţă cartofii şi taie-i cubuleţe. Pune-i şi pe ei în supă şi lasă să fiarbă. Potriveşte gustul de sare.

Când toate legumele sunt aproape fierte, adaugă pasta de tomate şi roşiile decojite şi tăiate cubuleţe. Lasă să dea în câteva clocote, iar la final, adaugă tarhonul.

Curăţă câţiva cartofi şi taie-i în felii potrivit de groase. Dă-i cu sare şi coace-i pe plită sau în tava de la aragaz. Serveşte-i la supă.

Ciorbă de cartofi cu tarhon

Ciorbă de cartofi cu tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.