Ciorba de cartofi cu tarhon

Printeaza

Ciorba de cartofi cu tarhon din: ceapă, cartofi, ardei gras, telina, morcov, radacina de pastarnac, ulei, tarhon, otet din vin alb, sare.

Ciorba_de_cartofi_cu_tarhon

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 felie felină
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 lingură ulei
  • 1-2 crenguţe tarhon
  • 100 ml oţet din vin alb
  • sare

Mod de preparare:

Tarhonul se pune în oţet şi se lasă aşa până în momentul folosirii. Se taie mărunt ceapa, morcovul, ţelina, păstârnacul şi ardeiul şi se pun la fiert în doi litri de apă cu un praf de sare.

Când morcovul este aproape fiert, se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi se lasă la fiert.

Ciorba de cartofi cu tarhon

Ciorba_de_cartofi_cu_tarhon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.