Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Printeaza

O reteta gustoasa de Ciorba de cartofi cu carnati afumati din: cartofi, ceapa rosie, ardei, rosii, morcovi, ulei de masline, piper, sare, patrunjel, carnati afumati si susan.

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei
  • un kg rosii
  • un morcov
  • 2 lingurite ulei de masline
  • piper
  • sare
  • o legatura patrunjel
  • 2 carnati afumati
  • 50 g susan prajit

 

Mod de preparare:

Se curăţă si se spală legu­mele. Se taie cartofii cubuleţe.Separat, se spală roşiile, se opăresc şi se pasează cu blenderul. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte 2-3 mi­nute în uleiul de măsline.

Morcovul se rade şi se căleşte împreună cu ceapa. Se ada­ugă ardeii feliaţi subţire şi cartofii.Se pune apă, se fierb bine legumele, se adaugă sucul de roşii, sare, susanul şi piper şi, la final, cârnaţii rumeniţi în prealabil.

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Nici o data nu am pus carnati in ciorba si mie se pare o prostie

  2. Buna ciorba asta, absolut delicioasa

  3. Alessia Mantea

    O sa fac ciorba asta de cartofi cu carnati, doar sa vad cum este

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.