Ciolan rumenit de porc cu mere

Printeaza

Ciolan rumenit de porc cu mere din: ciolan de porc, mere aurii, morcovi, pătrunjel, boabe de piper, frunze dafin, miere, ulei, vin alb, sare, piper.

Ciolan_rumenit_de_porc_cu_mere

Ingrediente:

  •  un ciolan de porc
  •  4 mere aurii
  •  2 morcovi
  •  o rădăcină pătrunjel
  •  boabe de piper
  •  2 frunze dafin
  •  o lingură miere
  •  2 linguri ulei
  •  300 ml vin alb
  •  sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciolanul bine curătat se pune la fiert cu piper şi foi de dafin si se lasă o oră. Se spumează. Apoi, soriciul se crestează si se unge ciolanul cu miere, asezându-l într-o tavă de cuptor.

Se presară sare şi piper, se toarna vinul şi uleiul si se dă la cuptor pentru 30 de minute. După acest timp, se pun me­rele tăiate pe din două, morcovii şi rădăcina de pătrunjel. Se mai lasă 30 de minute si se aduce la masă când s-a rumenit frumos.

Ciolan rumenit de porc cu mere

Ciolan_rumenit_de_porc_cu_mere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.