Ciolan de porc cu orez

Printeaza

Ciolan de porc cu orez

Ciolan de porc cu orez

Ingrediente

  • 4 bucăţi ciolan de porc
  • 300 g orez
  • 300 g ciuperci
  • un morcov
  • o ceapă
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Preparare:

Carnea de porc se condimentează şi se aşază într-o tavă. Se adaugă două pahare de apă, o jumătate de pahar de ulei şi se introduce în cuptor. Se verifică din când în când dacă este gata carnea şi se mai toarnă apă, dacă este nevoie.

Ceapa se toacă mărunt, şi morcovul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele tocate şi se călesc.

Se adaugă orezul spălat, se căleşte două minute, apoi se toarnă apă cât să-l depăşească cu două degete.

Când este aproape fiert se adaugă ciupercile tăiate în felii şi călite separat. Se condimentează şi se mai fierbe 15 minute.

Ciolan de porc cu orez.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mie-mi place ciolanul de porc cu fasole. Facut la vasul roman.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.