Ciolan bavarez

Printeaza

Ciolan bavarez din: ciolan afumat, bere, piper, usturoi, sare, ceapa, chimen, cimbru.

Ingrediente:Ciolan bavarez

  • 1 ciolan afumat
  • 500 ml bere neagra
  • 3-4 boabe de piper
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 1 linguriţă rasă chimen
  • 1 ceapă
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui apă la fiert cu un praf de sare. Când dă în clocot, pui ciolanul, foaia de dafin şi boabele de piper. Laşi să fiarbă timp de 1 oră.

Scoţi apoi ciolanul pe o farfurie şi crestezi şoriciul cu un cuţit. Pisezi trei căţei de usturoi, pui peste ei cimbrul, chimenul şi sarea.

Freci apoi ciolanul cu această pastă şi îl pui într-o tavă, alături de ceapa tăiată în sferturi, usturoiul rămas şi jumătate din bere. Acoperi şi dai la cuptor pentru 40-50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.