Ciolan afumat cu telina si cuisoare

Printeaza

Ciolan afumat cu telina si cuisoare din: ciolan afumat, cuisoare, zeama de varza, telina, untura de porc, sare, piper.

Ingrediente:Ciolan_afumat_cu_telina_si_cuisoare

  • 1 ciolan afumat
  • 50 g cuisoare
  • 1 l zeama de varza
  • 1 telina mica
  • 100 g untura de porc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi zeama de varză la fiert într-o oală mai mare şi când începe să fiarbă în clocot puneţi în oală ciolanul afumat şi ţelina curăţată, spălată şi dată pe răzătoarea mare.

Acoperiţi oala cu un capac şi fierbeţi ciolanul la foc mic circa 40 de minute.

Scoateţi-l din oală şi puneţi-l într-o tavă, ungeţi-l cu untură şi împănaţi-l cu cuişoare.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi ciolanul circa 30 de minute sau până când se rumeneşte frumos pe deasupra.

Scoateţi ciolanul din cuptor, lăsaţi-l 10 minute să se răcească şi curăţaţi carnea de pe os.

Serviţi preparatul cald, cu salată verde.

Ciolan afumat cu telina si cuisoare

Ciolan_afumat_cu_telina_si_cuisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.