Ciocolată cu nucă

Printeaza

Ciocolată cu nucă

Ingrediente:Ciocolată cu nucă

  • 250 g margarină la pachet
  • 250 g zahăr
  • 50 g cacao
  • 5 linguri fană
  • 9 lin­guri nucă
  • 1 sticluţă esenţă de rom
  • zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Topeşti margarina pe foc, amesteci zahărul cu cacaua şi le adaugi peste margarina topită amestecând încontinuu. Pui apoi câte o lingură de făină, până o încorporezi pe toată şi mai ţii pe foc amestecând timp de 10 minute.

O dai deoparte şi adaugi zahărul vanilat, esenţa şi nuca măcinată. Pui o folie de celofan într-o tavă şi torni ciocolata caldă în strat de 1-2 cm grosime. O dai la rece să se întărească, apoi o tai bucăţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.