Ciocolată cu nucă de cocos

Printeaza

Ciocolată cu nucă de cocos din: ciocolata neagra, lapte, zahar, lapte concentrat dulce, nuca de cocos, unt.

Ingrediente:Ciocolata_cu_nuca_de_cocos

  • 200 g ciocolata neagra
  • 5 linguri lapte
  • 30 g zahar
  • 120 g lapte concentrat dulce
  • 140 g nuca de cocos razuita
  • 60 g unt moale

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata la bain-marie în lapte, iar o tavă se tapetează cu folie de plastic alimentară.

Se pune gocolata topită în tavă, se nivelează cu un cuţit trecut prin apă rece si se lasă la frigider o oră. Apoi, se scoate întreagă, dacă este posibil, si se reaşază în tavă cu faţa în sus.

La mixer se amesteci untul, zahărul, laptele concen­trat si nuca de cocos până ce se obţine o compoziţie cremoasă.

Se pune amestecul de lapte şi cocos peste cel de ciocolată, se nivelează şi se mai dă la rece pentru încă o oră.

Ciocolată cu nucă de cocos

Ciocolata_cu_nuca_de_cocos

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.