Ciocolata alba cu zeama de lamaie

Printeaza

Ciocolata alba cu zeama de lamaie

Ingredente:Ciocolata alba cu zeama de lamaie

  • 50 ml apă
  • 500 g zahăr
  • 1 pachet margarina sau unt
  • 500 g lapte praf
  • zeama de la o lămâie mai mică sau jimătate de la una mai mare
  • zahăr vanilat sau esetnţă de rom

 

Mod de preparare:

Pui pe foc zahărul cu apa şi margarina şi amesteci încontinuu până se topeşte zahărul. Dai puţin deoparte apoi pui laptele praf şi zeama de la lămâie ameste­când continuu pe foc mic până se înglobează tot.

Pui într-o tavă un celofan uns cu unt sau margarină, torni compoziţia cal­dă şi o dai la rece. Se taie, după prefe­rinţă, diferite forme.

Ciocolata alba cu zeama de lamaie

Ciocolata alba cu zeama de lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.