Ciocanele umplute

Printeaza

Ciocanele umplute din: pulpe de pui, ceapa, morcovi, ciuperci, usturoi, smantana, sare, piper, verdeata, ulei.

Ingrediente:Ciocanele umplute

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 200 g ciuperci
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură de smântână
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Sparge osul fiecărui ciocănel cu capătul unui cuţit, apoi ridică pielea fără să o rupi, taie ciocănelul de la osul spart şi dezosează.

Toacă apoi carnea, adaugă în ea ceapă tocată, morcovul tăiat cubuleţe, ciupercile mărunţite, usturoiul, verdeaţa şi smântână.

Pune sare şi piper şi omogenizează, la pielea fiecărui ciocănel şi umple-o la loc cu amestecul de carne şi legume. Aşază ciocănelele în tavă, unge-le cu ulei şi ţine-le în cuptorul încins până se rumenesc.

Serveşte-le cu pilaf, cartofi sau cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.