Ciocanele de pui in crusta

Printeaza

O reteta de ciocanele de pui in crusta din: ciocanele de pui, lapte batut, condimente, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ciocanele de pui in crusta

  • 8 ciocanele de pui
  • 200 ml lapte batut
  • condimente
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spala ciocanelele, presară-le cu condimente, sare, piper, trece-le prin lapte bătut. Aşază ciocănelele într-o tavă de copt şi bagă-le la cuptor pentru 15 minute, la foc iute.

Stropeşte-le cu puţin ulei şi lasă-le la cuptor încă 20 de minute. Când s-au rumenit, întoarce- le pe partea cealaltă. Serveşte-le alături de cartofi ţărăneşti.

Ciocanele de pui in crusta

Ciocanele de pui in crusta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.