Ciocanele in aluat

Printeaza

 

O reteta de ciocanele de pui in aluat, albus, sare, piper, usturoi, ulei se servesc calde cu un pahar de vin alb.

Ingrediente:  Ciocanele in aluat

  • 6 ciocănele de pui
  • 1 pachet aluat congelat
  • 1 albuş
  • sare
  • piper
  • 4 căţei de usturoi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli ciocănelele şi le fierbi în apă cu sare. Cureţi usturoiul şi îl pisezi. După ce au fiert ciocănelele, le ungi cu usturoiul pisat şi le presari cu sare şi piper după gust.

Tai foaia de aluat fâşii de aproximativ 1 cm lăţime şi le ungi cu albuş, înfăşori apoi fiecare bucată de carne în câte o fâşie de aluat unsă cu albuş.

După ce le-ai pregătit pe toate, le aşezi într-o tavă cu ulei, ungi fâşiile cu gălbenuşul bătut şi le dai la cuptor pentru 25-30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.