Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi

Printeaza

Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, usturoi, boia de ardei, ulei.

Ingrediente:Ciocanele_de_pui_in_crusta_crocanta

  • 150 g iaurt
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita sirop de artar
  • 1/2 sos tabasco
  • sare
  • piper
  • 8 ciocanele de pui
  • 100 g fulgi de porumb
  • 100 g chipsuri de cartofi
  • praf de usturoi
  • boia de ardei
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cu telul, se amestecă iaurtul cu muştar, sirop de arţar, sare, piper şi sos tabasco. In această marinată se aşază ciocănelele şi se lasă la frigider cca 30 min.

Se pisează fulgii de porumb şi chipsurile; se adaugă sare, piper, praf de usturoi şi boia şi se amestecă.

Se tăvălesc apoi ciocănelele, scurse în prealabil. Se rumenesc în ulei.

Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi

Ciocanele_de_pui_in_crusta_crocanta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.