Ciocănele de pui cu muştar şi caise

Printeaza

Ciocănele de pui cu muştar şi caise din: ciocanele de pui, caise, zeama de lamaie, mustar de dijon, zahar brun, brandy si worcestershire.

Ingrediente:Ciocanele_de_pui_cu_mustar_si_caise

  • 4-6 ciocanele
  • 8 caise bine coapte
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1/4 ceasca mustar de Dijon
  • 3 lingurite zahar brun
  • 1/4 ceasca brandy
  • 1 lingurita sos Worcestershire

 

Mod de preparare:

Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi caisele şi jupuiţi pielea, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte mici şi stropiţi-le cu sucul de lămâie; adăugaţi muştarul, zahărul şi brandy, amestecaţi bine. înfăşuraţi fiecare ciocănel în folie de aluminiu, punând peste carne câte 1 lingură de sos de caise.

Puneţi grătarul la cca 15 cm deasupra jarului. Frigeţi ciocănelele împachetate cca 30 min, întorcându-le o dată. Desfaceţi folia şi puneţi-le din nou pe grătar. Puneţi cu grijă sosul din folie peste sosul rămas nefolosit. Rumeniţi-le pe grătar cca 15 min, întorcându-le frecvent şi ungându-le cu sos.

Ciocănele de pui cu muştar şi caise

Ciocanele_de_pui_cu_mustar_si_caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.