Ciocanele de pui cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de ciocanele de pui cu ciuperci, ceapa, morcov, ardei gras rosu, ardei gr
as galben, ulei si vin alb.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu ciuperci

  • 3, 4 bucăţi ciocănele de pui
  • 1 ceapă mijlocie
  • 1 morcov
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • ulei
  • vin alb

 

Mod de preparare:

Ciocănelele spălate şi curăţate se presară cu condimente.Intr-un vas ce merge la cuptor se pun ciupercile, ceapa şi ardeii tăiaţi julien, vin alb şi ulei.

Ciocănelele se pun deasu­pra. Vasul se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.