Ciocanele de pui cu cartofi noi

Printeaza

Ciocanele de pui cu cartofi noi din: ciocanele de pui, cartofi noi, ulei, vin, apa, ardei, usturoi, condimente,sare, verdeata.

Ingrediente:Ciocanele_ de_ pui_ cu_ cartofi_ noi

  • 8 ciocanele de pui
  • 12 cartofi noi, potrivit de mari
  • ulei pentru uns tava
  • 1 pahar cu vin
  • 1 pahar cu apa
  • 1 ardei
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita de condimente picante sau dulci
  • sare
  • verdeata tocata marunt

Mod de preparare:

Cureti ciocanelele si le ungi cu condimente, apoi le pui intr-o tava unsa cu ulei. Cartofii curatati si taiati mare, pe lungime si fasii de ardei le asezi printre ciocanelele de pui. Torni apa si vinul. Introduci tava in cuptor, la foc potrivit.

Din cand in cand, intorci carnea si cartofii foarte usor, sa nu se sfarame, pentru a se rumeni pe toate partile.

Cand sunt aproape gata, pui usturoiul maruntit si amestecat cu putina apa, uniform peste cartofi si ciocanele.

Cand carnea si cartofii sunt facuti, scoti tava din cuptor si presari verdeata tocata marunt.

Ciocanele de pui cu cartofi noi

Ciocanele_ de_ pui_ cu_ cartofi_ noi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.