Ciocanele cu rozmarin

Printeaza

 

O reteta delicioasa de ciocanele de pui cu rozmarin, kaizer si ardei gras.Ciocanele cu rozmarin

Ingrediente:

  • 2 ciocănele
  • 2 fâşii de kaizer pentru fiecare ciocănel
  • câteva crenguţe de rozmarin
  • 1 pungă de ardei gars congelat

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea, o speli şi o usuci cu şervete de hârtie, înfăşori fiecare bucată în kaizer  pe care îl prinzi cu scobitori de ciocănele. Aşezi în tavă toată carnea înfăşurată, presari rozma­rinul, pui apă şi ulei, sare, piper şi le dai la cuptor.

Intre timp, faci garnitura pentru care pui în tigaie, cu puţin ulei, ardeii congelaţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.