Ciocanele cu ciuperci

Printeaza

Ciocanele cu ciuperci

Ingrediente:Ciocanele cu ciuperci

  • 4 ciocănele de pui
  • 4 felii de costiţă (bacon)
  • 250 g ciuperci
  • 1 pahar smântână
  • 1 pahar de untură
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dezosezi ciocănelele de pui. Infăşori carnea dezosată în costiţă, apoi le ţii la cuptor timp de 30 de minute.

Intre timp, căleşti în untură ceapa, ciupercile, adaugi sare şi piper şi acoperi cu un capac. între bucăţile de carne, pui ceapa şi ciupercile şi mai laşi 5 minute la cuptor.

Când o serveşti adaugi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.