Cinci retete pentru Revelion

Printeaza

Cinci retete pentru Revelion:

Piept de vita cu varza

Piept_de_vita_cu_varzaFacebook Piept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza. Ingrediente: 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jumatate 3 morcovi medii, curatati si taiati in bucati de 5 cm 2 catei de usturoi 1 lingura de zahar brun 1 frunza de…Read more »

Tiramisu cu biscuiţi

Tiramisu_cu_biscuitiFacebook Tiramisu cu biscuiţi din: cafea, oua, mascarpone, frisca, biscuiti, crema de ciocolata, zahar si cacao. Ingrediente: 500 ml cafea deja pregatita 4 oua 500 g mascarpone 500 g frisca 1 pachet mare de biscuiti simpli 7 linguri de crema de ciocolata 8 linguri zahar cacao amaruie   Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri.…Read more »

Salată de paste cu verdeţuri

Salata_de_paste_cu_verdeturiFacebook Salată de paste cu verdeţuri din: ulei de masline, zeama de lamaie, paste, castravete, telina, menta, masline verzi, sare si piper. Ingrediente: 4 linguri ulei de masline zeama de la 1/2 lamaie 250 g paste 1 castravete 1 legatura telina 4 crengute menta proaspata 20 g masline verzi fara samburi sare si piper macinat…Read more »

Sos de ceapa si paine

Sos_de_ceapa_si_paineFacebook Sos de ceapa si paine din: unt, ceapa, frunze de cimbru, frunza de dafin, lapte, anason, cuisoare, paine si smantana. Ingrediente: 25 g de unt 1 ceapa mare, tocata marunt 1 lingurita frunze de cimbru 1 frunza de dafin 600 ml de lapte integral 1 stea de anason 1 praf de cuisoare macinate 100…Read more »

Tagliatelle cu scoici si dovleac

Tagliatelle_cu_scoici_si_dovleacFacebook Tagliatelle cu scoici si dovleac din: tagliatelle, dovleac, scoici, patrunjel, ulei din samburi de struguri, unt, sare si piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 1 sfert de dovleac 12 scoici 1 legatura mica patrunjel 3 linguri ulei din samburi de struguri 80 g unt sare piper   Mod de preparare: Pătrunjelul se spală şi se…Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.