Cinci retete pentru Revelion
PrinteazaCinci retete pentru Revelion:
Piept de vita cu varza
Facebook Piept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza. Ingrediente: 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jumatate 3 morcovi medii, curatati si taiati in bucati de 5 cm 2 catei de usturoi 1 lingura de zahar brun 1 frunza de…Read more »
Tiramisu cu biscuiţi
Facebook Tiramisu cu biscuiţi din: cafea, oua, mascarpone, frisca, biscuiti, crema de ciocolata, zahar si cacao. Ingrediente: 500 ml cafea deja pregatita 4 oua 500 g mascarpone 500 g frisca 1 pachet mare de biscuiti simpli 7 linguri de crema de ciocolata 8 linguri zahar cacao amaruie Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri.…Read more »
Salată de paste cu verdeţuri
Facebook Salată de paste cu verdeţuri din: ulei de masline, zeama de lamaie, paste, castravete, telina, menta, masline verzi, sare si piper. Ingrediente: 4 linguri ulei de masline zeama de la 1/2 lamaie 250 g paste 1 castravete 1 legatura telina 4 crengute menta proaspata 20 g masline verzi fara samburi sare si piper macinat…Read more »
Sos de ceapa si paine
Facebook Sos de ceapa si paine din: unt, ceapa, frunze de cimbru, frunza de dafin, lapte, anason, cuisoare, paine si smantana. Ingrediente: 25 g de unt 1 ceapa mare, tocata marunt 1 lingurita frunze de cimbru 1 frunza de dafin 600 ml de lapte integral 1 stea de anason 1 praf de cuisoare macinate 100…Read more »
Tagliatelle cu scoici si dovleac
Facebook Tagliatelle cu scoici si dovleac din: tagliatelle, dovleac, scoici, patrunjel, ulei din samburi de struguri, unt, sare si piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 1 sfert de dovleac 12 scoici 1 legatura mica patrunjel 3 linguri ulei din samburi de struguri 80 g unt sare piper Mod de preparare: Pătrunjelul se spală şi se…Read more »