Cinci retete cu carne de porc pentru Craciun
PrinteazaCinci retete cu carne de porc pentru Craciun:
Friptură de porc cu ananas si rozmarin
Facebook Friptură de porc cu ananas si rozmarin din: pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 2 căni cu apă 3 căței de usturoi 2 cepe 100 g unt ananas 2 foi de dafin rozmarin sare piper Mod de preparare:…Read more »
Sarmale in foi de varza acra cu carne de porc
Facebook Sarmale in foi de varza acra cu carne de porc din: carne de porc, carne de vita, ceapa, orez, bulion de rosii, marar, varza acra, piper, foi de dafin, cimbru si slanina afumata. Ingrediente: 400 gr de carne de porc tocata 300 gr de carne de vita tocata 2 cepe 2 pumni de orez…Read more »
Rulouri din carne de porc
Facebook Rulouri din carne de porc din: pulpa de porc, bacon, oregano, rozmarin, sare, piper si vin alb. Ingrediente: 1/2 kg pulpa porc 6 felii bacon oregano rozmarin sare piper 200 ml vin alb Mod de preparare: Desfacem pulpa de porc in doua si batem cu ciocanul de snitele condimentam cu sare si piper…Read more »
Muschi la cuptor cu garnitura de mere
Facebook Muschi la cuptor cu garnitura de mere din: sirop de artar, mustar, zahar brun, pulpa de porc, mere, ceapa, cidru si supa de pasare. Ingrediente: 1/4 ceasca de sirop de artar 2 linguri mustar 2 linguri zahar brun 1,5 pulpa de de porc cu piele 3 mere mari 1 ceapa 250 ml cidru 1…Read more »