Cinci idei de retete pentru masa de Paste

Printeaza

Sarbatorile de Paste se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va propun cinci idei de retete pentru masa de Paşte:

Trei idei de retete pentru masa de Paste

 

Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi

Pulpa_de_miel_la_cuptor_cu_verdeata_si_usturoi

O reteta de pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi din: pulpa de miel, faina, ulei de masline, ceapa, rozmarin, patrunjel, usturoi, vin alb, supa de pui si sirop de rodie. Ingrediente: 2 kg pulpa de miel 3 linguri faina 3 linguri ulei de masline 2 cepe, taiate julien 4 crengute de…

Read more »

 

Drob de miel pentru Paşte

Drob_de_miel_pentru_Paşte

O reteta de drob de miel pentru Paşte din: maruntaie de miel, carne de porc, ceapa verde, marar, oua, sare si condimente. Ingrediente: 500 gr maruntaie de miel ( rinichi , ficat) 150 gr carne de porc 10 cepe verzi marar proaspat 4 oua sare si condimente   Mod de preparare: Maruntaiele se fierb…

Read more »

 

Cum se prepara cotlete de miel in varianta italiana (video)

Cum_se_prepara_cotlete_de_miel_in_varianta_italiana.jpg

O reteta video despre cum se prepara  cotlete de miel in varianta italiana, un preparat absolut delicios si gustos, rapid si nu in ultimul rand sanatos. Ingrediente: 8 medium lamb loin chops 2 medium red onions, sliced 75 ml olive oil 4 medium garlic cloves 150 g pitted olives 400 g chopped tomatoes 200…

Read more »

 

Ostropel de miel

Ostropel de miel

O reteta delicioasa de ostropel de miel din: carne de miel, rosii, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ardei gras, fasole, ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin si patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne de miel 500 g roşii 2 linguri cu pastă de tomate 3-4 cepe 8 căţei de usturoi 1 ardei gras 200 g fasole…

Read more »

Friptură de miel cu cuşcuş

Friptura_de_miel_cu_cuscusPreîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Amesteca 900 g carne de miel, tăiată bucăţi cu câte 1 lingura de mentă tocată, pătrunjel şi 1 linguriţă pastă harissa. Prăjeste carnea in 1 lingură ulei şi apoi stinge cu 100 ml vin roşu. Fierbe carnea la foc mic, înăbuşit, până când se frăgezeşte, adăugând câte puţină…Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.