Chutney din ceapa, struguri si pere

Printeaza

Chutney din ceapa, struguri si pere din: ceapa rosie, struguri, pere, rosii, otet de mere, piper, seminte de chimen, zahar, miere si hrean.

Ingrediente:

  • 15 cepe rosii
  • 450 g struguri
  • 400 g pere
  • 250 g rosii
  • 700 ml otet de mere
  • 1/2 lingurita piper pisat
  • 1 lingurita seminte macinate de chimen
  • 450 g zahar
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita hrean ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi zahărul şi oţetul, amestecând mereu până când zahărul se dizolvă. Adăugaţi apoi perele tăiate în cubuleţe, roşiile curăţate de coajă şi tăiate în cubulete şi celelalte ingrediente tăiate mărunt. Amestecaţi-le şi lăsaţi vasul la foc mic aproximativ 1 oră sau până când se formează un sos mai gros.

Puneţi chutney în borcane, păstraţi-le în loc răcoros. Este mai bun dacă se consumă la 40 – 50 de zile de la preparare.

Chutney din ceapa, struguri si pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.