Chutney de raci cu crevete

Printeaza

Chutney de raci cu crevete din: raci, crevete, mango, ardei roşii, roşii coapte, usturoi, ghimbir, boia de ardei, ulei de măsline, otet cu tarhon, sare.

 

Ingrediente: Chutney_de_raci_cu_crevete

  • 100 g raci
  • 100 g crevete
  • 1 fruct de mango
  • 2 ardei roşii
  • 2 roşii coapte
  • 2 căţei de usturoi
  • 15 g rădăcină de ghimbir
  • 1 praf de boia de ardei
  • 1/2 cană de ulei de măsline
  • oţet cu tarhon
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Se îndepărtează capetele racilor şi crevetelor, se curăţă fructul de mango, se curăţă de seminţe ardeii şi se taie bucăţi, ca şi roşiile. Se curăţă usturoiul şi se rade ghimbirul.

Fără să se cureţe racii, nici crevetele, se pun la mixej, împreună cu toate ingredientele, la care se adaugă un praf de sare şi un praf de boia de ardei.

Se răstoarnă acest piure omogen şi fluid în uleiul pus la încălzit în cratiţă. Se amestecă câteva minute cu o lingură de lemn apoi, jos de pe foc, se adaugă puţin oţet. Se lasă să se liniştească şi se serveşte călduţ.

Chutney de raci cu crevete

Chutney_de_raci_cu_crevete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.