Chutney de ceapa

Printeaza

Pune 8 cepe roşii feliate împreună cu 100 g de zahăr într-o cratiţă, acoperă-le cu un capac şi lasă-le să fiarbă 10 minute, până se înmoaie. Apoi toarnă 100ml de vin roşiu şi 100 ml oţet de vin roşu. Fierbe până când lichidul scade complet şi amestecul devine lipicios -aproximativ 10 minute.

Adaugă 1 linguriţă sirop de arţar şi amestecă bine. Lasă la răcit, apooi transferă chutney-ul în borcane sterilizate şi sigilează-le.

Sosuri_3

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun sosul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.