Chişcă (varianta)

Printeaza

Chişcă 

Ingrediente:Chişcă (varianta)

  • 1 kg carne slabă de porc
  • 1 cană orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • mărar
  • sare
  • piper după gust
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui să se topească puţin in ulei. Alegi şi speli orezul şi-l pui peste ceapă şi în final carnea trecută prin maşina de tocat.

Adaugi mărarul şi piperul şi dacă mai e nevoie potriveşti de sare. Această umplutură o vei pune în intestinul gros (care se găseşte şi la magazine gata curăţat, trebuie doar să-l mai speli de câteva ori) şi legi chişca la ambele capete.

Pui la fiert, la foc mic, pentru 30 de minute şi apoi scoţi cu grijă şi-o dai la cuptor pentru încă jumătate de oră, într-o tavă cu apă şi ulei ca să se rumenească uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.