Chipsuri barbeque

Printeaza

Chipsuri barbeque din: rosii uscate, dovlecei, usturoi, ulei, otet din cidru, sirop de artar, praf de ardei iute, ceapa pudra, boia.

Ingrediente:Chipsuri barbeque

  • o jumătate de ceaşcă de roşii uscate la soare
  • patru ceşti de dovlecei, feliaţi subţire
  • un căţel de usturoi
  • două linguri.de untdelemn de măsline
  • o lingură de oţet din cidru de mere
  • două linguri de sirop de arţar
  • o jumătate de lingură de praf de ardei iute
  • două linguriţe de ceapă pudră
  • o linguriţă de boia de ardei

 

Mod de preparare:

Puneţi la înmuiat în apă roşiile uscate la soare, timp de două ore.

Puneţi deoparte dovleceii. Plasaţi toate ingredientele rămase într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Puneţi dovleceii într-o cratiţă sau salatieră şi marinaţi-i în sosul preparat, timp de două ore.

Deshidrataţi dovleceii la 43 grade C, timp de patru ore sau’ până devin crocanţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.