Chiftelute de vinete cu cascaval

Printeaza

Chiftelute de vinete cu cascaval din: vinete, faina, oua, cascaval, ulei, sare.

Chiftelute de vinete cu cascaval

Ingrediente:

  • 1,5 kg vinete
  • 150 g făină
  • 3 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 150 ml ulei
  • sare

Mod de preparare:

Coci vinetele, apoi le cureţi şi le pui pe un tocător de lemn, să se scurgă bine. Le toci cu un cuţit de lemn, adaugi ouăle, făina, caşcavalul ras şi sare.

Formezi chifteluţe, pe pare le treci prin,fă­ină şi le prăjeşti în ulei încins. Le serveşti eu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.