Chiftelute umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute cu: carne de porc, oua, suc de rosii, branza topita, sare, piper, marar, ulei.

Ingrediente:

  • 600 g carne tocată de porc sau de vită
  • 4 ouă fierte tari
  • suc de roşii
  • 2 triunghiuri de brânză topită
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Faci o tocatura obisnuita de chiftele, adaugi sare si piper, o imparti in 4 si, in fiecare gramajoara asezi cate 1 ou fiert intreg. Prajesti chiftele in ulei mult. Scoti chiftele pe o tava termoizolanta si torni peste

ele suc de roşii. Aşezi peste fiecare chiftea câte o bucăţică de brânză topită. Dai totul la cuptor pentru câteva minute.

Serveşti chifteluţele presărate cu mărar, alături de un piure aburind. Poţi însoţi preparatul şi cu o salată de gogoşari muraţi sau de castraveţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cum adica chiftele umplute?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.