Chiftelute cu sos picant

Printeaza

Combină 500 g carne tocată de porc, 25 g pesmet proaspăt, 3 linguri de ardei iute, tocat, 2 linguri pătrunjel proaspăt, sare şi piper negru. Modelează 12-15 chifteluţe de aceeaşi mărime şi lasă deoparte.

Intr-un vas larg, încinge 2 linguri ulei şi rumeneşte chifteluţele, pe rând. Apoi rumeneşte în acelaşi vas 125 g salam picant- chorizo – tăiat bucăţi mici. Scurge grăsimea în exces şi apoi rumeneşte 1 ceapă mică, tocată mărunt, câteva minute. Stinge cu 150 ml vin roşu, lasă să fiarbă 2 minute şi apoi adaugă 400 g roşii tocate, in suc. Adaugă chifteluţele in vas şi iasă să fiarbă înăbuşit 20 de minute.

Chiftelute cu sos picant

Chiftelute cu sos picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.