Chifteluţe rapide cu paste

Printeaza

Chifteluţe rapide cu paste din: carne de porc, rosii in suc, paste tagliatelle, ulei de masline, seminte de fenicul, usturoi, vin rosu, rozmarin si parmezan.

Ingrediente:Chiftelute_rapide_cu_paste

  • 500 g carnati de porc proaspeti
  • 400 g conserva de rosii in suc
  • 500 g paste tagliatelle sau alte paste dupa preferinta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura seminte de fneicul
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 250 ml vin rosu sec
  • 1 lingura rozmarin
  • 50 g parmezan

 

Mod de preparare:

Scoate carnea din cârnaţi şi modelează chifteluţe mici. intr-un vas, pe foc, prăjeşte chifteluţele în ulei 5 min, până când se rumenesc uniform. Adaugă seminţele de fenicul şi ţine pe foc 2 min, până când aroma se eliberează. Stinge cu vinul şi roşiile, adaugă rozmarinul şi apoi lasă să fiarbă 15 min, până când sosul se îngroaşă şi scade.

Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi combină cu chifteluţele în sos. Serveşte presărat cu parmezan răzuit.

Chifteluţe rapide cu paste

Chiftelute_rapide_cu_paste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta de chiftele cu paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.