Chiftelute de porc

Printeaza

O reteta de chiftelute de porc din: paine, supa de care, carne de porc, ou chimen, rozmarin, usturoi, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 4 felii paine
  • 100 ml supa de carne rece
  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ou
  • 1 praf chimen macinat
  • 1 praf rozmarin macinat
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se taie cuburi painea si se inmoaie in supa. Se faramiteaza apoi si se framanta impreuna cu carnea tocata, ou, mirodenii, usturoi si sare. Se modeleaza circa 12 chiftelute, cu mainile umede si se ung cu ulei pe ambele fete. Se lasa sa se marineaza la frigider 30 de minute.

Intre timp, se incinge gratarul cu carbuni. Se asaza chiftelutele pe gratar si se frig circa 12 minute pe ambele fete la foc mijlociu. Se servesc cu salata de legume, sos de iaurt sau sos remoulade.

Chiftelute de porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.